Zonnepanelen

Energie besparen en tegelijkertijd kiezen voor een duurzame oplossing? Dat kan met zonnepanelen! Installatiebedrijf Janssen voorziet zowel particulieren als bedrijven van volledige zonnepanelen systemen. Daarbij bieden wij u graag een passend advies op maat. Ieder pand is anders en zaken als de ligging en de oriëntatie van uw dak bepalen hoeveel u kunt besparen. Met onze zonnepanelen kiest u voor een rendabele investering, waar u veel profijt van zult hebben.

Werking zonnepanelen

Zonnepanelen noemt men ook wel PV-panelen (Photo Voltaic). De fotovoltaïsche cellen in het paneel zorgen er namelijk voor dat de zonne-energie opgevangen wordt. Deze zonnecellen bestaan uit twee lagen. Tussen deze lagen ontstaat onder invloed van het zonlicht een elektrische stroom.

Naast de panelen bestaat een volledig zonnepanelensysteem uit omvormers en bedrading. De omvormers zorgen ervoor dat de opgewekte stroom omgezet wordt naar een wisselspanning met het juiste voltage (230 Volt), om benut te worden in en om het pand. De opgewekte stroom wordt direct gebruikt, opgeslagen of aan het elektriciteitsnet geleverd.

Zonnepanelen

Micro-omvormers voor maximaal rendement

Bij Installatiebedrijf Janssen werken we vooral met micro-omvormers. Dit betekent dat ieder paneel aangesloten wordt op één micro-omvormer. Bij gebruikelijke installaties worden tien panelen op één omvormer aangesloten. Met onze keuze voor micro-omvormers haalt u meer rendement uit uw panelen. Daarnaast is ook de garantietermijn langer, wat voor u prettig is. Bovendien is het aantal volt per installatie een stuk lager, wat de veiligheid vergroot.

Wilt u meer weten over energie opwekken via zonnepanelen, of de mogelijkheden voor uw pand of woning ontdekken? Wij bieden u graag een advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Informeren over de mogelijkheden van zonnepanelen?

Neem contact met ons op voor informatie en advies op maat.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies