Koeling

In de zomer is het veel prettiger werken en slapen als de ruimte lekker koel is. Installatiebedrijf verzorgt de beste koelinstallaties voor uw situatie. Wij installeren airconditioning systemen en warmtepompen om het perfecte woon- en werkklimaat voor u te creƫren.

Airconditioningsystemen

Een airconditioningsysteem zorgt ervoor dat uw kantoor, woon- of slaapkamer heerlijk koel blijft in de zomer. Wij bieden diverse oplossingen aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Daarbij werken wij graag met de modernste technologie: wat dacht u van airco systemen met een inverter. De inverter zorgt voor gelijkmatige koeling en het systeem zorgt ervoor dat de temperatuur constant geoptimaliseerd wordt.

Bij kou kan de airco met inverter zelfs verwarmen. Zo haalt u eigenlijk een soort kleinschalige warmtepomp in huis, die ook in de koudere periodes kan bijdragen aan een optimaal woon- en werkklimaat.

Koeling via warmtepomp

Bij nieuwbouw vormt koeling via een warmtepomp een goede manier om ruimtes koel te houden. In de winter wordt de warmtepomp gebruikt om het pand of de woning warm te houden. De koeling in de zomer is een mooie bonus!

Wilt u meer weten over koeling via airconditioningsystemen of warmtepompen? Wij vertellen u er graag meer over en bieden advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

Koeling airco

Kiezen voor koeling via airco of warmtepompen?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies