Elektra

Bent u op zoek naar een betrouwbare installateur om uw elektra installaties te regelen? Installatiebedrijf Janssen staat voor u klaar! Van kleine klussen rondom uw woning tot grootschalige installaties op kantoren of utiliteitsgebouwen, geen project is ons te groot.

De mogelijkheden

Waar kunnen wij u zoal mee van dienst zijn? Installatiebedrijf Janssen kan bij u thuis het complete elektranetwerk regelen, van de eerste schets tot en met de volledige uitvoering. Maar ook voor de kleinere klussen, zoals het plaatsen van stopcontacten, kunt u bij ons terecht.

Naast de woningbouw kunnen wij ook op zakelijk gebied de volledig elektra installaties op ons nemen. Van agrarische bedrijven tot kantoorpanden en de utiliteitsbouw. Wilt u de verlichting vakkundig laten regelen? Installatiebedrijf Janssen stelt voor u een lichtplan op, met volledige ontwerpen vanuit eigen huis.

Daarnaast kunnen wij voor zowel de zakelijke markt als particulieren ook volledige ventilatiesystemen en klimaatbeheersingssystemen plaatsen. En wat dacht u van het toepassen van domotica in uw pand of woning? Kies voor slimme oplossingen om bijvoorbeeld op afstand uw thermostaat of lichtschakelaars te bedienen. Onze installaties zorgen ervoor dat u van alle moderne gemakken voorzien bent.

Elektra

Meer informatie

Heeft u onze hulp nodig op het gebied van elektra? Of bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van onze elektrotechnische installaties? Installatiebedrijf Janssen is dé partij voor elektra!

Onze hulp nodig op het gebied van elektra?

Neem gerust contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies