Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Kunt u onze hulp gebruiken op het gebied van gas en water? Installatiebedrijf Janssen biedt verschillende diensten aan rondom gas- en waterinstallaties. Dankzij al onze mogelijkheden hoeft u slechts één partij in te schakelen voor al uw wensen en behoeften.

Water

Voor drinkwater verzorgt Installatiebedrijf Janssen een compleet leidingcircuit op maat. We leveren en installeren alleen Kiwa gekeurde materialen en leggen deze ook volgens de eisen aan. Zo krijgen bacteriegroei en vervuiling geen kans.

Wilt u grondwater gebruiken, om bijvoorbeeld de tuin te sproeien of het toilet door te spoelen? Daarvoor kunnen wij een volledig systeem installeren, eventueel zelfs inclusief automatische ontijzering en ontkalking. Zo profiteert u langer van een optimaal werkend systeem.

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf die grotere installaties voor u kan realiseren? Wij werken samen met diverse ervaren specialisten binnen dit vakgebied. Daardoor kunnen wij uw wensen altijd vertalen naar een passend systeem. Wij zijn breed inzetbaar: van waterleidingen tot grondwaterpompen, wij realiseren het voor u.

Loodgieterswerk

Gas installaties

Zijn de gasleidingen aan vervanging toe, of bent u op zoek naar een installateur die nieuwe gasleidingen kan aanleggen? Installatiebedrijf Janssen staat voor u klaar! Ook voor het onderhoud en vervangen van uw cv-ketel en warmwatertoestellen behoort tot onze mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze diensten rondom het loodgieterswerk, gas- en waterinstallaties?

Wij vertellen u graag meer! Neem nu contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies