Verwarming

Verwarming

Of u nu een eengezinswoning, een groot bedrijfspand of boerenbedrijf wilt verwarmen, Installatiebedrijf Janssen staat voor u klaar! ‘Uw wens, ons werk’ is ons motto: voor elke situatie bieden wij de juiste oplossing op het gebied van verwarming. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. Hierbij kijken we naast uw wensen ook naar de investeringskosten, uw energieverbruik en de onderhoudskosten. Daarnaast spelen de grootte van de ruimte en de isolatie een grote rol.

Samen met u stemmen wij de perfecte oplossing af. De aanleg en het onderhoud zijn daarbij in vertrouwde handen. Bij Installatiebedrijf Janssen bent u verzekerd van prettige begeleiding van begin tot eind. Dankzij ons eerlijke advies en open communicatie weet u precies waar u aan toe bent. Zo zit u er snel weer warm bij!

Verwarming

Cv-ketels

Is uw cv-ketel aan vervanging toe of bent u op zoek naar een installateur die een nieuwe cv-installatie kan plaatsen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Kies bij ons voor vertrouwde merken die eenvoudig in het onderhoud zijn. Zo voorkomt u vervelende storingen en kunt u lang profiteren van een comfortabel verwarmde woning of pand.

Heeft uw cv-ketel onderhoud nodig of wilt u een serviceafspraak maken? Bekijk onze service en onderhoud pagina voor meer informatie of neem nu contact met ons op.

Uw cv-ketel inregelen

Het inregelen van uw cv-ketel, waarom is dat belangrijk? Veel cv-ketels zijn niet juist afgesteld, waardoor ze niet optimaal presteren. Het resultaat: hoge stookkosten en uw woning wordt niet gelijkmatig verwarmd. Installatiebedrijf Janssen zorgt er graag voor dat uw cv-ketel juist ingeregeld wordt. Daarmee bespaart u energie, zorgt u voor een langere levensduur van uw cv-ketel en worden alle ruimtes in huis aangenaam verwarmd.

Wilt u ook optimaal genieten van de warmte die uw cv-ketel levert? Het inregelen van uw cv-ketel kan het best uitgevoerd worden door een vakbekwame installateur. Wij helpen u daar graag mee. Neem nu contact met ons op en maak een afspraak om uw cv-ketel in te laten regelen.

Lage Temperatuur Verwarming (LTV)

Lagetemperatuurverwarming (LTV) is de verwarming van de toekomst. Stap over op LTV en verwarm uw woning op een energiezuinige wijze. Dit is meer dan een duurzame oplossing: het is ook nog eens gunstig voor uw portemonnee! Met Lage Temperatuur Verwarming verwarmt u uw huis constanter en gelijkmatiger. Doordat de ketel een lagere temperatuur hoeft te bereiken behaalt deze een hoger rendement. Er is minder gas nodig om uw woning te verwarmen, wat LTV energiezuinig én voordelig maakt.

Installatiebedrijf Janssen is uw installateur voor Lage Temperatuur Verwarming. Wij kunnen uw woning of pand volledig voorzien van LTV. Hierbij bieden wij diverse installatiemogelijkheden zoals radiatoren, fan coils, vloerverwarming en wandverwarming.

Ook als u nog niet toe bent aan een volledige implementatie van LTV bieden wij mogelijkheden. Gaat u bijvoorbeeld de woonkamer of keuken verbouwen? Dan kunnen wij zorgen voor een toekomstgerichte inrichting. Met onze ondersteuning is uw woning alvast ingericht en voorbereid op een latere installatie van Lage Temperatuur Verwarming. Daarmee kan de plaatsing in een latere fase eenvoudiger en voordeliger zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden van LTV?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een passend advies.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies