Ventilatie

Ventilatie

Kies voor een aangenaam binnenklimaat en een gezonde woon- en werkomgeving. Onze ventilatie oplossingen zorgen voor prettige leefomstandigheden in uw pand of woning. Ook voor de agrarische sector bieden wij ventilatiesystemen, zodat het vee comfortabel verblijft in de stallen.

Installatiebedrijf Janssen verzorgt graag een goed systeem voor luchtbehandeling. Dit is eventueel te combineren met een compleet afzuigsysteem voor keuken, toilet en badkamer. Daarbij kiezen velen tegenwoordig voor WTW ventilatie:

Ventilatie

WTW ventilatie: wat is het?

WTW ventilatie staat voor Warmteterugwinning ventilatie. WTW ventilatie doet eigenlijk precies wat de naam doet vermoeden. De ruimte wordt geventileerd zodat er frisse lucht binnenkomt. Tegelijkertijd wordt de warmte hergebruikt om de ruimte op temperatuur te houden. Het systeem voert vervuilde lucht af en haalt schone lucht terug naar binnen. Daarbij filtert de WTW installatie de schone lucht en warmt deze op met behulp van de afgevoerde lucht. Bacteriƫn, fijnstofdeeltjes en andere verontreinigers worden uit de lucht gefilterd en afgevoerd. Het resultaat: een ruimte met een schoon klimaat, zonder koude luchtstromen of afkoeling.

WTW ventilatie bij Installatiebedrijf Janssen

Wij passen bij nieuwbouwprojecten vaak ventilatie via warmteterugwinning toe. Ons systeem bestaat uit kunststof buizen (in plaats van metaal), die allemaal apart worden aangesloten. Deze materiaalkeuze biedt grote voordelen: het kunststof systeem reduceert geluidsoverlast en overspraak tot een minimum. Dat betekent dat u van een comfortabel verwarmde ruimte en gezonde schone lucht kunt genieten, zonder last te hebben van enig lawaai.

Wilt u ook profiteren van een aangenaam en gezond leefklimaat?

Wij geven u graag advies op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies