Energieneutraal

Bij Installatiebedrijf Janssen werken we graag toekomstgericht. Daarom richten wij onze aandacht op energieneutraal wonen en werken. Zelf geven wij hierbij het goede voorbeeld: ons nieuwe bedrijfspand is energieneutraal!

Wat houdt dat in? Energieneutraal houdt in dat men door het hele jaar heen genomen geen energie afneemt van de energiemaatschappij. Alle energie wordt daarbij in eigen beheer opgewekt. Een aansluiting op het elektriciteitsnet is nu alleen nog nodig om te dienen als een soort accu. Dat komt omdat het opslaan van energie momenteel nog te duur is. Zodra er efficiëntere en voordelige accu’s geproduceerd gaan worden kan dat in de toekomst snel gaan veranderen. In dat geval kunnen woningen en panden echt volledig zelfvoorzienend gaan worden.

Ook kiezen voor energieneutraal?

Wij helpen u graag om de eerste stappen naar energieneutraal wonen en werken te zetten. Met onze duurzame energieoplossingen en praktische systemen kunnen wij uw pand of woning voorbereiden op energieneutraliteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden om zelf energie op te wekken en energieneutraal te worden? Wij vertellen u er graag meer over! Dankzij onze eigen ervaringen met het nieuwe bedrijfspand ontdekken we elke dag weer in de praktijk de voordelen.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Energieneutraal

Alles weten over energieneutraal wonen / werken?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies